OLTO:n liikuntapäivä järjestettiin lumisena iltana 29.11. Jo perinteeksi muodostunut Megazone-ilta oli jälleen suosittu tapahtuma ja paikat vietiin käsistä. Lopulta vain vahvimmat selvisivät ja 23 rohkeinta oltolaista kerääntyi taistelemaan laserhipan mestaruudesta megazone-areenalle. Sotilaat olivat tarkoin valmistautuneet taistoon ja hermostuneisuus  näkyi fuksien kasvoilla hikipisarien valuessa heidän poskilleen. ”Miten joukkueet jaetaan?” – Kysyi yksi fukseista nakertaen sormiensa kynsiä samaan aikaan. Liikuntapäivän järjestäjä ja johtaja Anna ”Dont call me Anna Anna” ehdotti summittaista joukkueiden jakamista, mutta vastarinta oli vahvempi ja lopulta joukkueet jaettiin kasteihinsa summittain ensimmäisen oikeudella.

Viimeaikaisten tapahtumien takia otettin myös vähemmistöt huomioon OLTO:n tapahtumassa ja taistelun ohjeet kuunneltiin kaikille luonnollisella kielellä eli englanniksi. Ainoa epäsuomalainen punaisen joukkueen vahvistus oli tästä innoissaan, olihan se ensimmäinen kerta, kun hänen ympärillään puhuttiin jotain muuta kieltä kuin suomea mitä hän ei ymmärtänyt.

Joukkueet jaettiin pelin alussa tupiin; punainen rohkelikko, sininen korpinkynsi ja vihreä luihuinen, jota johti OLTO:n oma kasvatti Mia ”Cobra”. Muita pelaajia ei erottanut toisistaan edes liivihuoneessa, minkä vuoksi muiden taistelijoiden henkilöllisyyksistä ei ole tietoa. Tiedettäköön silti, että taistelu oli raaka ja tiukka, sillä kaikki joukkueet sijoittuivat kuitenkin vain muutaman tuhannen pisteen päähän toisistaan. Oikeus maailmassa ei tapahtunut tälläkään erää ja luihinen vihreä (Green) joukkue voitti tiukan taistelun. Ottelu oli kaikkien osallistujien mielestä, and I quote: ”Huikea!”.

Onnistuneen ottelun jälkeen osa jatkoi juhlimaan vihreän joukkueen voittoa Kulmaan ja osa yhä Kulmastakin eteenpäin. Onnittelut vielä voittajille ja kiitos kaikille osallistujille! Jatketaan perinnettä myöskin ensi vuonna!

The Legend #1