OLTOn kiltahuone (HK208) sijaitsee Kemiankadun loppupäässä toisessa kerroksessa. Sinne löytää helposti kävelemällä Kemiankadun päähän ja sen jälkeen kääntymällä oikealle. Oikealla on ovi, joka vie portaikoon, ja ei muuta kuin yläkertaan – sitten onkin jo perillä. Kyltit opastavat matkalla!

OLTOn kiltahuone on osa kiltahuonekommuunia, jossa asustavat myös mm. Atlas, Histoni, Valenssi, ESN ja NISO. Kiltojen yhteisessä käytössä ovat keittiö, isompi monitoimihuone ja neuvotteluhuone. Lisäksi kommuunista löytyvät tietenkin wc-tilat. Huoneita voi käyttää opiskeluun, pelailuun tai muuten vain hengailuun. Monitoimihuoneessa on paljon sohvia löhöilyä varten sekä kiltojen yhteisomistuksessa oleva videotykki, jota käytetään killan tilaisuuksissa, kuten leffailloissa. Neuvotteluhuoneessa on pöytiä, tuoleja ja tietokoneita aktiivisempaan opiskeluun sekä Darts-taulu. Keittiössä on jääkaappi, mikro, vedenkeitin ja OLTOn oma kahvinkeitin. Huoneiden ovista löytyvät varauslistat, joilla huoneita varataan killan yksityiskäyttöön esimerkiksi kokousta tai peli-iltaa varten. Varauslistasta kannattaa aina tarkistaa, ettei huonetta ole varattu toiselle killalle.

OLTOn oma koppi sijaitsee kiltahuonekommuunin käytävän varrella (ovessa lukevasta suuresta OLTOtekstistä ei voi erehtyä). OLTOn kopissa on iso, melkein puolet huoneesta kattava kulmasohva, naulakko vaatteille, hylly mukeille ja muille tavaroille, sekä kaksi pöytää ja tuoleja. Kiltahuoneelta löytyy myös OLTOn oma mikroaaltouuni. OLTOlla on myös kannettava tietokone vapaasti OLTOlaisten käytettävissä sekä satunnaisia tenttejä paperisessa muodossa ja muuta hyödyllistä materiaalia. Virallinen tenttiarkisto löytyy OLTOn nettisivuilta https://olto-kilta.fi/tenttiarkisto/. Kiltahuoneen ilmoitustaululle toimitetaan aina hallituksen ja killan kokousten esityslistat ja palauteboksin kautta voi laittaa palautetta killan toiminnasta hallitukselle. Kiltahuoneesta voi lisäksi ostaa kahvia, teetä ja karkkia. Mikä tärkeintä, kiltahuoneelta löydät todennäköisesti myös hyvää seuraa!