~ Etusivu ~ Vuosijuhlaopas ~ Menu ~

Pian on aika juhlistaa rakkaan kiltamme 25-vuotista taivalta vuosijuhlien merkeissä. Vuosijuhlat ovat OLTOn isoimmat ja arvokkaimmat juhlat, jossa OLTOlaiset kokoontuvat yhdessä kutsuvieraiden ja alumnien kanssa illanviettoon. Vuosijuhlat järjestetään joka viides vuosi, joten näitä ei kannata ohittaa!

Juhlat pidetään lauantaina 27.10.2018 Raatin nuorisotalolla (Raatintie 7, 90100 Oulu). Kutsuvieraiden osalta juhla alkaa cocktail-tilaisuudella kello 16:00, missä hallitus vastaanottaa vieraiden tervehdyksiä. Kiltalaiset ja alumnit saapuvat pääjuhlaan, joka alkaa klo 18:00. Pääjuhla sisältää puheita, ohjelmanumeroita, kolmen ruokalajin illallisen ja laulamista. Pääjuhlan päätteksi on tanssit, jonka jälkeen bussit vievät vieraat jatkopaikkaan X. Seuraavana aamuna järjestetään silliaamiainen Walhallassa (Jaalakuja 1, 90500 Oulu) klo 12:00 alkaen, jonne voi saapua parantelemaan oloaan ja kertaamaan edellisen illan tapahtumia rennosti ja omaan tahtiin. Illalliskortin hinta on 80 € ja silliaamiainen kustantaa 10 €.

Ilmoittautuminen sulkeutuu perjantaina 12.10. klo 23:59. Kiltalaisen tai alumnin avecin ei tarvitse olla OLTOn jäsen, mutta tärkeää on, että myös hän täyttää ilmoittautumislomakkeen.

Pukukoodina on juhlapuku akateemisin kunniamerkein. Lisäohjeita vuosijuhlilla toimimisesta voi katsoa vuosijuhlaoppaasta. Mikäli herää kysymyksiä, voitte ottaa yhteyttä vuosijuhlavastaavaan (linda.rantamaa(at)student.oulu.fi).